Mëso faljen e NamazitEsselamu alejkum, të nderuar vëllezër e motra në Islam.

Kemi nderin që t'ju njoftojmë se webfaqja jonë ju ofron Programin e faljes së namazit për fillestarë.

Shpresojmë se përmes këtij projekti modest t'ju ndihmojmë të gjithë vëllezërve dhe motrave tonë, të cilat kanë nevojë, sa do pak, për ta mësuar më drejtpërdrejtë formën e faljes së namazit.

Në projektin e ri (V3), krahas namazeve të kategorisë farz i kemi përfshirë edhe namazet e kategorisë vaxhib dhe sunnet, e gjithashtu edhe disa du'a (lutje).

Gjithashtu, ju kishim lutur, në rast se do të vëreni ndonjë lëshim apo gabim te Programi, të na informoni, në mënyrë që ne ta përmirësojmë atë.

Vetëm Allahu i Madhërishëm është i pa të meta!

Ju falënderojmë paraprakisht!Për shkarkimin e Programit, kliko poshtë:Variantet e vjetra:
_________________________

menaxhimi_________________________

Zgjedhe kodin:
Zgjedhe kodin: